Over ons

ecnv-veluwekoerier[1]

Energiecoöperatie Oldebroek

 

Energiecoöperatie Oldebroek is op 25 oktober 2017 opgericht met als doel het bevorderen en faciliteren van doelmatig en duurzaam energiegebruik in de gemeente Oldebroek. De coöperatie werkt samen met anderen aan een duurzaam en energieneutraal Oldebroek. De coöperatie doet dat via overleg, ondersteuning van lokale initiatieven en zelf starten van energiebesparende activiteiten. Ze wil vooral een verbinding vormen tussen duurzame initiatieven en betrokken burgers.

 

Organisatie:
KvK-nummer:
BTW nummer:
Postadres:
Website:
Mailadres:

Energiecoöperatie Oldebroek U.A.
69913560
NL858062823B01
Scheerderslaan 7 8091 HC Wezep
https://www.ec-oldebroek.nl/
info@ec-oldebroek.nl

Activiteitenkalender

De activiteiten van de energiecoöperatie zijn voorlopig als volgt geformuleerd.

Warmte visies gemeente Elburg en gemeente Oldebroek

De Energiecoöperaties hebben een bijdrage geleverd aan de planvorming voor het aardgasvrij maken van de woningen in de gemeenten. Ze zullen ook betrokken worden bij de verdere uitwerking van de plannen.

Regionale Energie Strategie

Wij  zijn aangesloten bij het regionaal overleg van Energiecoöperaties in de regio Putten – Hattem. Gezamenlijk treden we op in de advisering bij het opstellen van de regionale energiestrategie voor ons woongebied. De ontwikkeling van deze visie is te volgen via https://energienoordveluwe.nl

Concrete projecten

Op dit moment zijn we betrokken bij de voorbereidende fase van enkele energieprojecten. De voorbereidingen zijn vaak langdurig en vragen zorgvuldig handelen om een balans te vinden tussen de wens voor duurzame energie en de belangen van omwonenden. Zodra projecten in de uitvoeringsfase komen, zullen we deze publiceren op een pagina Projecten.

Ons team

T. Kreuger – Voorzitter

G. Wolf – Bestuurslid & Penningmeester

H. Vogel – Bestuurslid & Secretaris